• User login
  • Contact Praktijk Maud De Winter

Review van bewuste ouders uit Kloetinge

Maud hebben wij leren kennen als professionele en toegewijde verloskundige met een passie voor haar vak. Op enige moment verzorgde zij de haptonomische zwangerschapsbegeleiding bij ons (stel dertigers met een eerste kindje op komst). Een eerste zwangerschap is een bijzondere periode. Het heeft invloed op het lijf van de vrouw en de relatie.

Ons ongeboren kindje begon zich in je buik te ontwikkelen en is zich gaan hechten aan beide ouders waarbij Maud ons bewust heeft gemaakt van dit proces. Door haar tijd en aandacht voor de beleving in de zwangerschap (ook ten aanzien van de vader) waren beide ouders vanuit praktisch en informatief oogpunt gedegen voorbereid op de bevalling.

Vragen die werden gesteld en gezamenlijk werden beantwoord waren bijvoorbeeld: Hoe werken weeën en hoe kun je samen pijn en weeën opvangen? Wat zijn fijne houdingen voor moeder en het kindje tijdens de zwangerschap en bevalling? Hoe kan de partner daarbij ondersteunen?
Zo had ook de partner het idee toch (hoe minimaal dan ook in vergelijking met de enorme prestatie van de moeder) het idee van nut te zijn. Maud heeft ons ook bij de bevalling zelf bijgestaan hetgeen als positief is ervaren.

Bewuste ouders uit Kloetinge

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn